Domaine Bigno Garrigo


Go to content

Schildervakanties

Samen met de professionele Engelse kunstenares Nicola Blakemore ( www.painting-holidays-france.com) bieden wij u een onvergetelijke schildervakantie aan bij Bigno Garrigo.

Eind mei 2008 arriveerde Nicola vanuit Groot Brittannie in Quarante. Ze volgde haar droom; leven en werken als kunstenares in Frankrijk. Opgeleid als grafisch vormgever, maakte ze een carrière wending in media en reizen. Na in Londen en Parijs te hebben gewoond en gewerkt, keerde ze terug naar haar creatieve aard en richtte ze zich meer op interieurontwerpen, werken met speciale verfeffecten en ontwerpen van wandschilderingen voor klanten in geheel Europa. Ze gaf les op het middelbaar onderwijs, een school voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben en aan privé groepen.

Nu gesetteld in de Languedoc maakt ze nog steeds wandschilderingen, werkt met speciale verf effecten, en geeft les in kunst en schilderen. Ze is ook bekend vanuit de media met haar diverse stijlen, waaronder o.a. ook portretschilderen. Ze stelt haar werk tentoon in zowel Engeland als Frankrijk.,

Vele reizigers en vakantiegangers werken al sinds lange tijd met waterverf, wat gezien wordt als een flexibel en snel drogende verf, welke tevens gemakkelijk te transporteren is. Met de kleuren van deze waterverf zal Nicola u helpen uw eigen souvenir te maken van uw verblijf in de prachtige Hérault regio van de Languedoc. Enthousiaste schilders van elk niveau kunnen zich hier helemaal uitleven met de keuze aan diverse landschappen bestaande uit o.a. de vredige Canal du Midi, de glooiende heuvels of de ruige garrigue.

De studio
, die we gebruiken, is licht en ruim met enorm hoge ramen die prachtige uitzichten bieden over de groene vallei. Gedurende uw verblijf heeft u onbeperkt toegang tot deze studio en u bent welkom daar te werken in de avond of vroege ochtend.

Materialen en uitrusting
: U dient uw eigen materialen (verf, kwasten, potloden etc), die u normaal gesproken gebruikt bij een schildersessie, mee te nemen. Wij voorzien lichtgewicht stoelen voor buitensessies, jampotjes voor water, keukenrol en schildersezels.

Beginners
: U dient uw eigen waterverfdoos met 2 of 3 kwasten geschikt voor waterverf (vraagt u advies bij aankoop) en minstens één 2b potlood, puntenslijper en gum mee te nemen. We beschikken over mengpaletten. Tevens heeft u een A4 (of groter) schetsboek en waterverf bloknote nodig. Indien mogelijk neemt u dan een gelijmd en niet meer dan 300 gram wegend bloknote, glad of ruw in niet kleiner dan A4 formaat mee. Nog beter is beide bloknotes in A3 formaat mee te nemen. Mocht u nog iets nodig hebben dan zijn er ook nog een aantal kunstschilderswinkels in Béziers en Narbonne.

Uw gastvrouw – Caroline Vink is vaak thuis en beschikbaar u bij te staan met raad en daad. Ons doel is u een fantastische vakantie te bezorgen en uw verblijf een onvergetelijke ervaring te laten zijn.


Prijs

845€ per persoon (575€ niet-schilderende partners)


De prijs is inclusief:

- Volpension Accommodatie (7 dagen / 6 nachten): overnachting, ontbijt, avondmaaltijden &
lunch (de laatste 2 behalve de rustdag).

- Gebruik van onze studio.

- Toegang tot internet (gratis WiFi verbinding) en parkeergelegenheid.

Niet schilderende partners zijn ook welkom – er is genoeg te zien en doen in de omgeving!

Verloop cursusweek*

Dag 1:

Aankomst. Mogelijkheid om te acclimatiseren en rond te kijken. Nicola zal ons komen vergezellen tijdens het diner.

Dag 2 en 3:

Schilderen van 9.30 uur – 13.00 uur en 14.30 uur – 17.00 uur
Diner vanaf 19.30 uur

Dag 4:

Vrije dag met de mogelijkheid tot een excursie.

Dag 5 en 6:

Schilderen van 9.30 uur – 13.00 uur en 14.30 uur – 17.00 uur
Diner vanaf 19.30 uur

Dag 7

Dag van vertrek , na wij u nog een lekker ontbijt geserveerd hebben.

*Bovenstaand schema is afhankelijk van de schilderlocatie, het weer en aantal schilderende gasten.

Hoe te boeken

Om een plaats te boeken in 1 van onze cursussen, stuur een email met de gewenste data en uw niveau van schilderen (beginner, gemiddeld of ervaren) naar: bignogarrigo@mail.com
of bel:
Tel: +33 (0)4 6738 0612

Uw boeking wordt bevestigd bij de ontvangst van 30 % aanbetaling. Het restantbedrag dient u 8 weken voor de aanvang van uw cursus over te maken.

U kunt ons betalen via overmaken per bank of Paypal. Bankinformatie is beschikbaar op verzoek. Na volledige betaling sturen we u vervolgens een bevestiging via email.

Een week voor aanvang van de cursus sturen we u een bevestiging met alle details.

Let op:
•Bij annulering meer dan 2 maanden voor aankomst ontvangt u de aanbetaling terug minus 20% administratiekosten.

•Bij annulering minder dan 2 maanden voor aankomst ontvangt u de aanbetaling niet terug.

• We adviseren u een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Caroline Vink
Domaine Bigno Garrigo
Hameau de Barrès
34310 Quarante
bignogarrigo@mail.com
+33 (0) 4 67 38 06 12
mob +33 (0) 615273981
   

Back to content | Back to main menu