Domaine Bigno Garrigo


Go to content

Regio & reisinformatie

Regio informatie

De regio heeft enorm veel te bieden. Watersporten op rivieren, meren en zee, mountainbiken in de heuvels. Zwemmen in zee vanaf de langzaam aflopende en – schone(!) – stranden, waterworld bij Aqualand, Cap d’Agde en klimmen in de Pyreneeen.

De indrukwekkende kastelen van Cathar. De vredige Canal du Midi, de ommuurde middeleeuwse stad Carcassonne, de belastingvrije zone van Andorra. Elegante boutiekjes, oude dorpjes, abdijen, grotten, vissersplaatsen, romeinse overblijfselen, de lijst is eindeloos…

Vele bekende oude steden en dorpjes zijn : Pézénas, Roquebrune, Minerve, Olargue, Agde, Perpignan, Montpellier…en met Spanje op slechts 2 uur rijden, kunt u ook het Salvador Dali museum in Figueras bezoeken.


Het klimaat is één van de beste van Frankrijk met 2750 uur/300 dagen zon per jaar en gemiddeld minder neerslag dan in de Provence. De zomers zijn warm en zonnig en de winters zijn droog en mild en … als het regent is het (meestal) alleen ‘s nachts !
Lees hier het weerbericht voor Quarante

Reisinformatie

Neem de D 612 (voorheen N112) komende vanaf Bezier - richting St Chinian. Na Puisserguier en net voor Cebazan links afslaan, de D36 richting Cruzy. (De afslag ervoor naar Quarante/Creissan neemt u niet.)
Na ca 1,5 km op de D36 ligt Domaine Bigno Garrigo aan uw rechterhand met aan de linkerhand de afslag D 16 E2 richting Creissan.

Onderstaande links zijn aan te raden websites om uw reis te plannen

Onze postcode is 34310. Voor navigatiesystemen kunt u het beste Hameau de Barrès of Cruzy gebruiken. (in tegenstelling tot Quarante)

GPS Coordinaten: N 43.23.434 , E 002.57.956


www.viamichelin.com

www.mappy.fr


Caroline Vink
Domaine Bigno Garrigo
Hameau de Barrès
34310 Quarante
bignogarrigo@mail.com
+33 (0) 4 67 38 06 12
mob +33 (0) 615273981
   

Back to content | Back to main menu