Domaine Bigno Garrigo


Go to content

Onze appartementen en kamers

Al onze, op het zuiden gelegen, 5 appartementen zijn voorzien van een eigen terras of balkon met ligstoelen, tuintafel en -stoelen en barbecue. Alle appartementen hebben een volledig uitgeruste open keuken (inclusief oven en magnetron) en een 2-persoons slaapbank. tv-dvd op aanvraag. Elk appartement heeft zijn eigen interieurstijl en beschikt over een prachtig uitzicht over de vallei van wijngaarden. Parkeerplaatsen zijn voor of op korte afstand van uw appartement.

Le Caprier

Begane grond, met 2-persoons slaapkamer en een woonkamer/keuken, badkamer met douche en apart toilet.
De totale oppervlakte van 27 m2 doet verrassend ruim en licht aan en heeft een 25 m2 groot terras. Geschikt voor 2-4 personen.
prijzen beschikbaarheid

La Lavande

“Bovenste” verdieping met de ingang op de begane grond, enorm terras met fantastisch uitzicht. 2-persoons slaapkamer, woonkamer, open keuken, badkamer met douche en apart toilet. 35 m2 plus een 60m2 balkon. Geschikt voor 2-4 personen.
prijzen beschikbaarheid

La Sarriette

Naast La Lavande, wat daar een spiegelbeeld van is met bijna hetzelfde interieur op 32 m2. Nog beter uitzicht (als dat al mogelijk is!) vanaf het 60m2 balkon. Geschikt voor 2-4 personen.
prijzen beschikbaarheid

La Passiflore

Slaapkamer met 2-persoonsbed en slaapkamer met 2 één-persoonsbedden waar ruimte is voor een extra bed. Woonkamer, open keuken met afwasmachine en groot schaduwrijk terras. Het totale 64m2 appartement doet mediterraans aan. Geschikt voor 4-6 personen.
prijzen beschikbaarheid

Le Romarin

Het grootste appartement met 80 m2 heeft echt zijn eigen stijl. Men beschrijft het doorgaans met een “wow!” Het appartement bestaat uit één grote open ruimte, bestaande uit 3 verdiepingen met gallerij. De grote ramen geven u een fantastisch uitzicht over de vallei. U beschikt over een balkon met tuintafel en –stoelen en een terras in de tuin met ligstoelen. Geschikt voor 4-6 personen.
prijzen beschikbaarheid

Caroline Vink
Domaine Bigno Garrigo
Hameau de Barrès
34310 Quarante
bignogarrigo@mail.com
+33 (0) 4 67 38 06 12
mob +33 (0) 615273981
   

Back to content | Back to main menu